Szilvásy György: a Fidesz kormányzása erőszakban fogant

A Klikktv Mélyvíz című műsorának vendége Szilvásy György, egykori titokminiszter volt, aki szerint „a nemzetbiztonsági bizottság ülése olyan szinten nem fog hozni fordulatot a Pegasus-botrányban, mint amilyet az emberek elvárnak, mert minden, ami ott elhangzik, titkos. És rövid távon az unió vizsgálata sem hozhat felszínre semmi újat".


Csintalan: Orbán Lukasenka akak lenni!

Állandó vendégünk, Csintalan Sándor kétszer járt Kötcsén, ezért tőle kérdeztük, mik szoktak ilyenkor elhangzani, milyen jelen lenni.


Lengyel László: nem tudni, hogy kit, hogyan és milyen jogon figyeltek meg

„Kijött most néhány név, de, hogy kit és hogyan, milyen hálón keresztül figyeltek meg – arról nem is beszélve, hogy milyen jogon – azt nem lehet tudni” – mondta a Klikk TV vendégeként a közgazdász, a Pénzügykutató Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki szerint csak azt tudjuk, hogy három csoportot figyeltek meg.


Jámbor András: szerintem a Diákváros ügye sokkal fontosabb, mint a propaganda feliratok

„2018-ban nem sikerült legyőzni a Fideszt, aminek egyik oka, hogy akkor nem volt meg az az együttműködés, ami most meg van a hat párt között” – mondta a Klikk TV vendégeként a Szikra Mozgalom országgyűlési képviselő-jelöltje, aki szerint 50-50 százalék esélye van a Fidesznek és az ellenzéknek is.


Oláh Lajos: A korábbi fideszes képviselők elmenekültek a budapesti körzetekből

A képviselő elmondta, a VI. és VII. kerület polgármesterei részt vesznek a kampányban, „több tart össze minket, mint ami elválaszt. Próbálunk összerakni egy minimumprogramot, amelyben minden párt egyetért. Kulturált pártokról van szó, meg lehet mutatni, hogy normális versengésben lehet kihívni egymást”.


Varga László: talán a Budai Várból nézve rosszul lát Orbán

A szocialista országgyűlési képviselő volt a Klikktv Mélyvíz című műsor vendége. Mint mondta, messzemenőkig nem ért egyet Orbán Viktorral, ugyanis a három válságból nem jöttünk ki jól.


Fekete-Győr: Orbán egy elnyomó, kifosztó, megosztó rendszernek a felépítője

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke azt mondta: „nekünk a piacok, a terek, az utcák a politikai otthonunk”. Az általuk kért közvélemény-kutatás azt mutatta, hogy a megkérdezettek 83%-a nagyon szeretne elszámoltatást, s hogy ehhez megteremtsék a társadalmi bázist, aláírásgyűjtésbe kezdtek.


Haraszthy László: Magyarországon ma nincs zöldpolitika

„Ma Magyarországon nincs zöldpolitika, hiszen nem számít a föld, a tó, a nádas, semmi sem – mindenre kiadják az építési engedélyt" – mondta Haraszthy László természetvédelmi szakértő a Klikktv-ben.


Csintalan: Igen, Karácsony Gergely talpát fogom suvickolni!

„Igen, Karácsony Gergely talpát fogom suvickolni! Örülni és támogatni kell azokat, akik cselekvő, gondolkozó mozgalmat szerveznek!" – jelentette ki Csintalan Sándor a Klikktv-ben.


Nemény András: kormányváltó hangulat van a megyeszékhelyeken

Nemény András, Szombathely szocialista polgármestere is alapító tagja a 99 Mozgalomnak.